Si e furnizoi Berisha, Millosheviçin me naftë? Zbulohen pamjet e tankeve në Bunë (VlDEO)

LAJME


Thyerja e embargos së naftës ndaj Serbisë, Berisha e mohon por faktet flasin ndryshe. Në 25 Prill të vitit 1995, në një raport të zv.presidentit amerikan Al Gore, theksohej me shqetësim furnizimi I Jugosllavisë me natfë që kalonte nga Shqipëria. Në atë kohë, për çështjen ka shkruar edhe prestigjiozja Një York Times.

“Natfa kalonte në Mal të Zi nga Buna nëpërmjet mushkave dhe gomerëve”, tha Berisha në emision. Në fakt, kjo deklaratë ishte gjithashtu e pavërtetë. Gazetari Mentor Kikia e kundërshton Berishën nëpërmjet fakteve.Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive