Si shkatër0hen shtetet, ja si u përgjigj dijetari Sulltan Sulejmanit

LAJME


Sundimi i sulltanit Sulejmanit, sipas mendimit të historianëve, konsiderohet si epoka e artë e Perandorisë Osmane. Kufijtë e Perandorisë ishin zgjeruar si asnjëherë më parë dhe shumë vende kishin hyrë nën administrimin e saj. Mirëqenia ishte shtrirë në të katër cepat e perandorisë.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Megjithatë, sulltanin e shqetësnote diçka. Nga studimi i historisë, ai kishte vënë re se çdo shtet i fuiqshëm fillonte Iigështimin pas një farë kohe. Çdo popull e kishte një fund. Po fundi i Perandorisë Osmane kur mund të vinte

Për vazhdimin e tregimit ju ftojmë ta shikoni viedon deri në fund./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive