S’kam këmbë se ja dhashë atdheut për të ecur. Desha ti jap edhe shp irtin siç bënë shokët e mi por s’ishte e shkruar

LAJME


“S’kam këmbë se ja dhashë atdheut për të ecur. Desha ti jap edhe shpirtin siç bënë shokët e mi por s’ishte e shkruar”“S’kam këmbë se ja dhashë atdheut për të ecur. Desha ti jap edhe shpirtin siç bënë shokët e mi por s’ishte e shkruar”Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

S’kam këmbë se ja dhashë atdheut për të ecur. Desha ti jap edhe shpirtin siç bënë shokët e mi por s’ishte e shkruar”
Shpetim Agusholli 🇦🇱🇽🇰Brigada138 Agim Ramadan