Skandal në mes të klasës, shoqet kapen për flokësh per te dashurin

Skandal në mes të klasës, shoqet kapen për flokësh per te dashurin

Skandal në mes të klasës, shoqet kapen për flokësh per te dashurin

Skandal në mes të klasës, shoqet kapen për flokësh per te dashurin

Në gjimnazin “Jani Nushi” në Lushnje, një adoleshente ka kapur prej flokësh shoqen e saj, pasi mesa duket ajo i kishte dhënë një buzëqeshje të dashurit të saj.
Të paktën kështu thotë një nga nxënësit që ka qenë prezent në klasë në momentin e kur ndodhi sherri. Eshtë dashur ndërhyrja e vajzave të klasës për t’i ndarë adoleshentet. Nxënësit e kanë filmuar sherrin me celular dhe e kanë dërguar videon në faqen “Jeta osh Qef”.