Spartak Ngjela: Ju kam thënë se Vuçiq është një copë budalla, Serbët historikisht janë budallenj!

LAJME


Vuçiç paska thënë: Partia Demokratike është për Shqipërinë e tnike.Domethënë logjika na thotë se Vuçiç po thotë hapur: patri0tizmi shqiptar duhet të votojë për Partinë Demokratike.Atëherë, logjika është shumë e thjeshtë:Vuçiç me budaIIallëkun e tij na tha indirekt që Beogradi është me Bashën dhe me krerët e Partisë Demokratike.

Kurse, një variant tjetër logjik është që, Vuçiç mendon se shqiptarët janë budaIIenj dhe do ta besojnë që Basha është për Shqipërinë e tnike, edhe pse kjo është pohuar nga një k undërshtar i përg jakshëm i shqiptarëve…A ju kam thënë se Vuçiç është një copë budaIIa?Ja ku doli. Po si?Vuçiç po iu bën shqiptarëve këtë kërkesë: votoni për Bashën dhe PD-në, se ata janë për Shqipërinë e tnike.Po mirë: Vuçiç me Shqipërinë e tnike është që, ju kërkon këtë gjë shqiptarëve?

Ai në p ushtet ka ardhur me e ksremin më a ntishqiptar, dhe ky është fakt.Atëherë? Humori do të fillojë në Shqipëri.E trashë, shumë e trashë kjo lojë e presidentit të Serbisë.Në fakt këta janë sërbo-mëdhenjtë: këta historikisht kanë qenë dhe janë t er0ristë, por të trashë.Ore, e ka thënë këtë përkrahje të hapur për Bashën ky, apo ia kanë futur intrigë k undërshtarët?!Kjo duhet parë: por, neve media na i ka përcjellë.