Spartak Ngjela tregon se cfare duhet te mbrojn Amerikanet ne Shqiperi ne keto kohe te veshtira

LAJME


Politika amerikane tani duhet t’i mbrojë hapur reformat demokratike në Shqipëri, sepse ko rrupsioni po punon ku ndër.

Duhet mbrojtur hapur, edhe SP AK-u, edhe listat e hapura në sistemin zgje dhor; sepse edhe ky sistem të vo tuari duhet parë si pjesë e pandarë e SPAK-ut. Por gjithashtu, ky duhet konsideruar edhe si in gredienti historik i aleancës amerikano – shqiptare. Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive