Spektakolare! – Marin Mema befasohet nga ajo që zbulon në këtë qytet të njohur

LAJME


Në Mirditë te Shqiperise, është zbuluar një tjetër zonë shkëmbore me simbole të vjetra. Ajo deri më sot njihej vetëm nga banorët dhe jo nga autoritetet.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Gazetari i mirenjohur nga Shqiperia, Marin Mema në bashkëpunim me arkeologë e studiues mirditorë ka treguar më shumë për historikun e kësaj zone, per me shume ndiqeni dokumentarin e plote.Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive