Studiuesi shqiptar del kundër Marin Memes: Mjaftë me kamera të fshehta duke provokuar disa pleq e plaka

LAJME


Dokumentari i fundit i gazetarit Marin Mema në lidhje me historinë e Dropullit ku gazetari tregon me dokumenta dhe me ndihmën e dy profesorëve që në Dropull jetojnë familje me mbiemrin Gjini, Gjoni, Nika Bardhi etj, ka ngjallur reagime të shumta.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Pas deputetes socialiste Artemis Malo, këtë herë është studiuesi Panajot Barka i cili i kundërvihet gazetarit, duke shkruar se Marin Mema cën0i identitetin e banorëve grekë të Dropullit dhe gjithë Shqipërisë.

Sipas tij, është e papranueshme që gazetari të shkojë me kamera të fshehta dhe të porvokojë pleq e plaka, ndërsa shton se pjesë e mashtirmit është bërë edhe studiuesi Pëllumb Xhufi, i cili ka abuzaur me titullin e tij.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

LAJM