Super zbulim nga Marin Mema: “Fshati i mrekullive dhe premtimeve boshe… “

Sotiren , vizitoret e shumte qe kane kaluar ne keto ane, per shkak te bukurise se tij, e kane emertuar ne forma te ndryshme…

Dikund e gjen te perkufizuar si nje copez te persorur te natyres shqiptare, dikund si nje pjesez parajse mes malesh, madje nuk kane munguar as krahasimet me Niagaren e larget, per shkak te ujvares se rralle qe i ka dhene edhe Sotires, famen e saj… Por si qendron e verteta pas tyre ?