Tallava me zë të lartë në Spitalin e Gjilanit

LAJME


Ekrani që supozohet të shërbejë për qëllime informuese të qytetarëve në Emergjencën e Përgjithshme të Spitalit të Gjilanit, po përdoret për të dëgjuar muzikë.Në një video në ekranin që supozohet t’iu shërbejë qytetarëve, shfaqen pamje të një kënge e lidhur në televizor nga kanali Yu0Tube.

Në ekran shihet butoni “autoplay” tashmë i aktivizuar, që nënkupton videot tjera me muzikë do të lëshohen porsa aktualja të përfundojë.Nuk dihet nëse muzika është lëshuar nga stafi mjekësor ose nga pacientët.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive