Tani është një nga këngëtarët më të njohur shqiptar, e gjeni dot se kush është

LAJME


Dhjetë janar 1990! Këngëtari i njohur, Dren Abazi na ka çuar plot 31 vite mbrapa. Ai ka postuar një foto ku shihet një çamarok duke buzëqeshur dhe ky djalosh simpatik është vetë Dreni. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Nëse nuk do e dinim nga “story” i kujt e shkëputëm këtë foto e sigurt që nuk do e gjenim dot se kush ishte. Si atëhere dhe tani duhet ta themi që Dreni vazhdon të jetë një ndër djemtë më simpatikë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive