Të gjithë në pritje të kufijve, por BE-ja tani sapo morri vendimin e papritur

LAJME


Shqetësimi mbi përhapjen e varianteve të reja të k0r0navirusit, detyron Bashkimin Europian të shtrëngojë masat e udhëtimeve. Kufijtë e brendshëm mbeten të hapur, por lëvizjet jo të domosdoshme nuk këshillohen.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Gjithashtu, pikat e nxehta të ifektimeve brenda unionit do të kategorizohen si “zona të kuqërremta” dhe udhëtarët që do të vijnë prej andej do t’u nënshtrohen te st eve dhe kar ant inës.