Televizioni izraelit lëvdata vendit tonë, ja “Sekretet e Shqipërisë(VlDE0)

LAJME


Televizoni shtetëror izraelit, “Arutz 13” (Kanali 13), në emisionin e tij “Barkod”, përmes një kronike të titulluar “Sekretet e Shqipërisë”, i bëri një prezantim të shkëlqyer mundësive të shumta që ofron “Vendi i Shqiponjave” për turistët izraelitë./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

VIDEO