Testi që po i çmend të gjithë! Nuk e gjejnë dot as profesorët e matematikës

LAJME


Në kuizin e mëposhtëm ju kërkohet të gjeni se cili numër mungon. Aty jepen disa linja numrash dhe ju duhet të zbuloni se cili numër mungon.

Pse kaq shumë njerëz dështojnë/Sepse vetëm me një shikim, është pothuajse e pamundur të vërehet shifra që mungon. Nëse ju keni sy të mprehtë, mund të jeni në gjendje të dalloni numrin që mungon.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive