Tha se Albinin “do ta fuste në xhep”, nga kampi i Kurtit i reagojnë Enver Hoxhajt, ja pse ia përmendin Isa Mustafën

LAJME


E dëgjuat besoj Enver Hoxhajn. Tha se e ka Albinin n’xhep. Nuk po shpreh dëshirën time për një debat të shpejt, sepse ndërkohë që e thotë këtë Enveri, lutet me vete që Albini të mos jetë kandidat për deputet. Kujton se do të marrë debatin në tavolinë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Më shqetëson diçka tjetër në deklarimin e tij. Është e çuditshme që ky e ka trurin të tërë të lidhur me xhepin. Sepse ma kujtoi Isa Mustafën kur tha se e fitonte komunën e Prishtinës me duar n’xhepa. Është mirë t’i heqin trurin dhe duart nga xhepat e t’i vendosin në krye. Me trurin n’kokë do të shohin se duhet t’i vënë duart dhe gishtin kokës.