Thaçi e Veseli tuteshin në lu’ftë, thotë shoku i dikurshëm i tyre (VlDE0)

LAJME


Asllan Bajraktari, kujton kohën kur kishte bartur me traktor Hashim Thacin dhe Kadri Veselin nga Drenica në Shqipëri./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Hoxha nga Jashanica tregon se “Luli” dhe “Gjarpri” nuk ishin aq tríma në lu ftë sa paraqiten pas saj, raporton T7.

Por, kur pas lu fte Thaçi dhe Veseli zunë pozitat të larta, Bajraktari besonte se do ta ndihmonin ja edhe deklarata e tij: