Thuaje këtë lutje 3 herë që të largosh shejtanin dhe të flesh i/e qetë..

LAJME


Thuaji kete lutje 3 here qe te largosh shej’tanin dhe te flesh i qete.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Kur njeriu eshte ne gjume papritmas fr ikesohet nga she jtani, thote Profeti alejhi selam ai i cili zgjohet ne kete gjendje apo e ndjen kete gjendje atehere le te thote: VlDE0