“Totalisht e vërtetë! Trump është me origjinë shqiptare”

LAJME


Gazetari shqiptar Genc Ymeraj ka reaguar me një shkrim lidhur me njarjet e fundit në Shtet e Bashkuara të Amerikës. Ai në formë ironike e krahason Trump me politikanët shqiptarë që thonë gjithmonë se ‘po vidhen votat’. Në vazhdim shkrimi i plotë: Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Kur pak ditë më parë, disa portale vrapuan ta nxjerrin Trump-in shqiptar, e mora me të qeshur. Zakoni ynë, i thashë vetes. Por sot në mëngjes jam totalisht i bindur, ë kishin të drejtë. Nuk u nisa fare nga incidente të vogla gjatë deklaratave të tij të këtyre viteve si banori i parë i Shtëpisë së Bardhë. Por thjesht nga performanca e tij sot.

Kur rezultatet e nxjerrin rivalin deri tani kryesues, Trump del dhe thotë triumfator se nuk e priste kaq të thellë fitoren. Pastaj më tej, totalisht i yni, kur del e thotë se po i vjedhin vota. Histori e re për SHBA-në. Jo mo po eshte shqiptar burri i botës. Deri në drekë, besoj se do dalë të bëjë dhe shqiponjën me duar. Emocion prej vëllau..Trump është shqiptar. Totalisht. Me këtë entuziazëm, ftoj dhe presidentin e Shqipërisë, tëmos e vonojë edhe një titull të shpejtë “Mjeshtër i madh”.”- përfundon ai.