Trajnimet e Ushtrisë së Kosovës krahasohen me ato të Ushtrisë Amerikane

LAJME


Ka një vit që Kosova është bërë me Ushtrinë e saj dhe lirshëm ka filluar të krahasohet me Ushtrinë e Amerikës.

Një video të përgatitur nga Komanda e Ushtrisë së Kosovës shihet se trajnimet që i kryejnë si fazë e përgatitjes, nuk dallojnë nga ato që i bënë çdo ditë edhe ushtria amerikane.

Ky trajnim është organizuar nga Komanda e Forcave Tokësore e Forcës së Sigurisë të Kosovës, gjatë muajit dhjetor.

Po ashtu ushtarët janë përbalur me vështirësi të mëdha duke bartur pesha të rënda mbi 40 kilogram dhe vetëm me nga një racion ushqim në 24 orë. Më poshtë e shihni videon në fjalë: Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

VIDEO