Tre mërgimtarë ndalen në fshatin e Albin Kurtit në Mal të Zi, vendosin flamurin e UÇK- së

LAJME


Në fshatin Katërkollë të Malit të Zi, tre mërgimtarë kanë pozuar duke vendosur flamurin kombëtar në tabelën e këtij fshati. Veçantia është se në këtë fshat të vogël, ka lindur kreu i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti.

Me mbishkrimin ‘Liria ka Emër” e me gishtat që tregojnë se i përkasin Partisë Demokratike, këta tre mërgimtarë kanë dërguar përshëndetje nga ky fshat./Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive