Truke të thjeshta për të ftohur një makinë të nxehtë për dhjetë sekonda, që ka qëndruar në diell gjatë kohë

Truke të thjeshta për të ftohur një makinë të nxehtë për dhjetë sekonda, që ka qëndruar në diell gjatë kohë

Pavarësisht nëse keni ajër të kondicionuar apo jo, kjo hile do t’ju ndihmojë të ftohni makinën që qëndronte në diell për vetëm 10 sekonda.

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të ulni dritaren në anën e pasagjerit dhe të mbyllni derën. Dera e shoferit duhet të hapet dhe mbyllet në mënyrë alternative, si në video.

Është mirë të vendosni material pambuku në sedilje, veçanërisht nëse ato janë prej lëkure, në mënyrë që të jetë më e lehtë për t’u ulur, sepse nuk do të jetë aq e ngrohtë. Para se të largoheni nga makina, vendosni mbulesë në kutinë e shpejtësisë, në mënyrë që të mos jetë e nxehtë kur të uleni pas timonit.