Trump në fjaIimin e Iamtumirës: lsha presidenti i parë që nuk nisa asnjë Iuftè të re

LAJME


Në ditën e tij të fundit të plotë në detyrë, presidenti në largim Donald Trump mbajti një fjalim lamtumire nga Shtëpia e Bardhë./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ne bëmë atë që kemi ardhur këtu për të bërë dhe shumë më tepër. Unë mora b3t3jat e vështira, lutfimet më të vështira, zgjedhjet më të vështira, sepse për këtë më zgjodhët të bëj, tha ai.Ai shtoi: “Unë jam veçanërisht krenar që jam presidenti i parë në dekada që nuk ka filluar asnjë lutfë të re.