Trumpin e rrokin gajlet jashtë pushtetit, fillon të kërkojë avokatë

LAJME


Ish-presidenti amerikan, Donald Trump, ende është duke punuar që të formojë një ekip të plotë ligjor për seancën hetimore ndaj tij në Senat, i thanë të hënën televizionit CNN disa persona të afërt me këtë çështje.

Sidoqoftë, miliarderi tashmë ka filluar ta formësojë strategjinë mbrojtëse me avokatin e respektuar nga Karolina Jugore, Butch Bowers, i cili është pajtuar që ta përfaqësojë Trumpin në procedurën historike, me ç’rast një president akuz0het dy herë nga legjislativi, transmeton Gazeta Express.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive