Turp! Maqedonasit blejnë gra nga Shqipëria për 52 mijë denarë (VlDE0)

LAJME


Nazmije Donov nga Pogradeci është blerë për 52 mijë denarë. Këtë sot e dëshmoi personi që i ka dhënë hua Marjanit. Shoku i Marjanit deshi që ta fshehim identitetin e tij. Marijani kishte kërkuar borxh nga shoku i tij për të marrë nuse Nazmijen. Ai veçmë dy vite e padit Marijanin për moskthimin e borxhit.

“Ai kërkoi hua prej meje. Unë kam pasur restorant dhe ai ka blerë gjëra prej aty. këtu në mënyrë të ndershme bleu. Gjatë kësaj, ai më tha që i kishte v dekur fëmija që e kishte me gruan e parë. Mua më thoshte se është pa grua, edhe në këtë kontekst unë i thash shumë lehtë mund të gjesh për 500 euro një grua në Shqipëri. Për 20 ditë m’i pagoi të gjitha borxhet për restorantin dhe pastaj tha para d ëshm itarëve që ato para që i ka për nusen shqiptare, i ka h arxhuar dhe kërkoi hua shtesë. Unë i dhash hua para d ëshmit arëve.

Kërkova noter, ndërsa ai shkroi vetë me dorë se merr 52 mijë denarë që të mart0het me shqiptare”, thotë shoku i Marijanit, njofton TV21. Aktualisht, në gjykatë po pr0ced0het rasti se kujt do t’i takojë fëmija 2 vjecar, Ilija. Sipas avokates, gjasat janë të mëdha që t’i takojë Marijanit, pasi Nazmija nuk ka kushte për jetesë.