Turqia hedh themelet për 522 shtëpi në Shqipëri / Erdogan: Po i ndërtojmë për vëllezërit shqiptarë

LAJME


Në nisje të ceremonisë për punimet për ndërtimin e 522 banesave në Laç nga Turqia, Presidenti turk përmes një vi. deo mesazhi ka përcjellë disa mesazhe.

“Ju përshëndes me ndjenjat më të përzemërta. Përmes jush përshëndes përzemërsisht Shqipërinë dhe vëllezërit shqiptarë. Shqipëria është miku dhe partneri i afërt i Turqisë në Ballkan.

Pas tër meteve që ndodhën në Shqipëri i mobilizuam menjëherë mundësitë tona. Ne kemi dërguar 4 maune me ndihma humanitare, po ashtu pas aktastrofës në nëntor morëm vendim për të ndërtuar shtëpi për vëllezërit shqiptarë

DEKLARATA E PLOT