Turqia i dërgon mesazh Volkswagenit: Më shumë keni humbur ju, se sa ne

LAJME


Turqia i dërgon mesazh Volkswagenit: “Më shumë keni humbur ju, se sa ne”

Gjigandi i industrisë së automobilave, Volkswagen ka marrë vendim që të anulojë planin për ndërtimin e një fabrike në Turqi.

Ministri turk i Industrisë dhe Teknologjisë Mustafa Varank deklaroi se vendimi i prodhuesit gjerman të makinave Volkswagen për të anuluar planet për të ndërtuar një fabrikë prodhimi në Turqi dhe tërheqjen e investimeve ishte i motivuar politikisht.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Varank ka thënë se kjo do të jetë humbje shumë më e madhe për Volkswagen se sa për Turqinë.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive