Turqia jep lajmin e madh: Me sukses po përmirësojmë aftësitë e avionëve luftàràkë

LAJME


Industria e mbrojtjes e Republikës së Turqisë po punon me sukses për të përmirësuar aftësinë e mjetit kryesor lutfarak të f0rcave ajrore dhe të zgjatë aftësitë e shërbimit të avionëve F-16 nga 8.000 në 12.000 orë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Kreu i Zyrës së Industrisë së Mbrojtjes pranë Presidencës së Turqisë (SSB), Ismail Demir, shkroi në Twitter se avionët lutfarakë F-16 Block 30 u janë nënshtruar një projekti f0rcimi dhe përmirësimi strukturor.