Turqia megaprojekte me Serbinë! / Presidenti serb, Vuçiç, jep lajmin dhe zbulon të gjitha

LAJME


Turqia megaprojekte me Serbinë! / Presidenti serb, Vuçiç, jep lajmin dhe zbulon të gjitha

Presidenti serb Aleksandar Vuçiç ka nisur zyrtarisht një pjesë të linjës së gazit TurkStream nga Rusia, e njohur si Rryma Ballkanike apo Rryma Turke. Furnizimet e reja kanë vendosur të ulin ndjeshëm çmimet e gazit shtëpiak dhe të tërheqin investitorë të rinj.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

“Me këtë gaz mund të sigurojmë fluksin e investimeve në rajone të ndryshme të Serbisë,” tha Vuçiç të Premten, siç citohet nga TASS.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

HAGFSLSDIS