Turqia merr vendimin e madh për shqiptarët, ja çfarë do të ndodhë nga data 28 dhjetor

LAJME


Ambasada shqiptare ka dale me nje njoftim me rëndësi për udhëtimin në Turqi:

Në kuadër të ma.save të reja në Turqi, të gjithë ata që do të udhëtojnë drejt Turqisë në rrugë ajrore, duke filluar nga data 28/12/2020, dhe nëpërmjet rrugëve tokësore apo detare që nga 30/12/2020, para hyrjes së tyre në vend duhet të jenë të pajisur me re, zultatin ne.

gativ të tesst1t PCR të kryerë brenda 72 orëve të fundit.Ky rregull do të vazhdojë të zbatohet deri më 1 mars 2021.