U Ρërzgjodh Mes 60 Mijë Femrave, Kjo Është Bukuroshja Që Ruan VΙadimir Putiηin Dhe Qe U Pa Ne Veri

LAJME


Anna Khramtsova është 31-vjeçarja e cila është pjesë e një regjijimi ushtarak e cila i raporton drejtpërdrejt udhëheqësit të Kremlinit.

Një nga rojet kryesore të Vladimir Putinit është votuar si lutfëtarja më e bukur femër në paraqitjen e Bukurisë së Gardës Kombëtare.

Bjondja 31-vjeçare tha se i pëlqen të merret me stërvitjet e saj me amrë dhe “shërben me stil” brenda Gardës Kombëtare Ruse të ngritur nga Putini.

Anna vjen nga një familje uvshtarake dhe e zbatimit të ligjit, me babain e saj në uvshtri dhe polici për 30 vjet dhe nëna e saj gjithashtu me uniformë.