U jepnin urdhëra ushtarëve grekë, tani Greqia “hakmerret” ndaj shqiptarëve

LAJME


Ministri grek Nikos Panajotopulos, ditën e djeshme ka folur në lidhje me ushtarët shqiptarë që u jepnin urdhëra në shqip grekëve. Panajotopulos iu përgjigj një pyetje të paraqitur në Parlament nga Kyriakos Velopoulos, mbi videon që bëri bujë në Greqi, por edhe Shqipëri.

Sipas ministrit grek, ngjarja është hetuar dhe shqiptarët janë akuzuar për sjellje të pahijshme dhe ndaj tyre u morën masa disiplinore.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive