UJI I NGROHTË DHE BANANE, KOMBINIMI PERFEKT PËR MËNGJES

LAJME


Mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i ditës por shumë njerëz shpesh nuk kanë kohë të mjaftueshme për të përgatitur diçka të shëndetshme dhe të ulen për të ngrënë.Në fakt, nuk është e nevojshme t’i përgatisni vetes një mëngjes që kërkon kohë. Mjafton të konsumoni një banane dhe një gotë ujë të ngrohtë pasi efektet e tyre janë të mahnitshme.

Ky mëngjes është mënyra më e lehtë për të stimuluar h umbjen e peshës. Bananet stimulojnë tretjen dhe përshpejtojnë metabolizmin,. Një përfitim tjetër i ngrënies së bananeve është se ato do t’ju bëjnë të ndiheni të ngopur për një periudhë më të gjatë kohore, ndërsa bIIokojnë gjithashtu thithjen e karbohidrateve.

Pini një gotë ujë të ngrohtë me stomak bosh, dhe do të vini re se metabolizmi do të rritet apo keni më pak të ngjarë të ftoheni apo të prekeni nga gripi.