Ukraina jep Iajmin e madh: “Do të bIejmë dronët Bayraktar nga Turqia”

LAJME


Ukraina jep Iajmin e madh: Do të bIejmë dronët Bayraktar nga Turqia

Komandanti i FOrcave Detare Ukrainase Oleksiy Neijpapa bëri fjalë me lëvdata për dronin turk. “Në vitin 2021, ne presim të blejmë dronë turq Bayraktar për nevojat e FOrcave Detare Ukrainase”, bëri të ditur komandanti ukrainas.

Neijpapa deklaroi se dronët Bayraktar do të kenë karakteristika të përparuara taktike dhe teknike për përdorim në zonat e 0perimit në Detin e Zi dhe Azak dhe se rrezja e tyre e fIuturimit është rritur.