URIME! / Erdogan jep lajmin fantastik: “Sëbashku me Gjermaninë planifikojmë këtë hap të madh

LAJME


URIME! / Erdogan jep lajmin fantastik: “Sëbashku me Gjermaninë planifikojmë këtë hap të madh

Presidenti i Turqisë, Erdoğan, ka bërë të ditur se vendi i tij është në diskutime me Gjermaninë për prodhimin e përbashkët të një avksine ndaj k0r0navirus1t të ri.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

“Në negociatat tona me Gjermaninë po ashtu ekziston çështja e prodhimit të përbashkët të avksinave. TUBlTAK (Këshilli i Kërkimit Shkencor dhe Teknologjik i Turqisë) vazhdon punën për këtë çështje”, tha presidenti Erdoğan.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive