Ushtarët amerikan zbarkojnë në Shqipëri, do të kryejnë stërvitje të përbashkëta me Ushtrinë Shqiptare

LAJME


Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, ka mirëpritur ditën e djeshme ushtarët amerikanë nga Garda Kombëtare e New Jersey, teksa mbërritën në Tiranë. Ka qenë Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, të cilët kanë publikuar një foto ku shfaqet ambasadorja Kim dhe ushtarët amerikanë, të cilët do të kryejnë trajnime për Forcat e Amratosura të Shqipërisë.Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive

“Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim mirëpret ushtarët amerikanë nga Garda Kombëtare e New Jersey të cilët mbërritën në Tiranë. Ata do të ndihmojnë Shqipërinë në përgatitjen për të marrë dy helikopterë UH-60A Blackhawk nga Shtetet e Bashkuara dhe gjithashtu do të kryejnë trajnime për të përgatitur Forcat e Amratosura Shqiptare për stërvitjen Defender 21.”Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive