Ushtarët e Republikës së Kosovës vIerësohen Iartë nga Garda nacionale e Iowa-së

LAJME


Gjatë prezantimit të rregullt vjetor të gjendjes së Gardës nacionale para ligjvënësve të Iowa-së si dhe Guvernatores Kim Reynolds, Gjenerali Benjamin Corell ndër të tjera prezantoi edhe koordinimin me FSK-në për kontributin e uhstarëve të Kosovës në misionet e paqes në Lindjen e Mesme. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Zbarkimi i parë i FSK-së së bashku me uhstarët e SHBA-ve në një mision jashtë shtetit u cilësua si përparim i Kosovës nga konsumues i sigurisë drejt kontribuesit për siguri në botë. Partneriteti në mes të Republikës së Kosovës dhe Shtetit të Iowa-së e ka zanafillën në bashkëpunim uhstarak por është zhvilluar edhe në shumë fusha tjera si arsim, kulturë, ekonomi, etj. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive