Ushtarët turq shpërndanë ushqim nga ajri për dhitë e malit

LAJME


Ushtarët turq kanë shpërndarë ushqim nga ajri për dhitë e malit të cilat po përballen me vështirësi që të gjejnë ushqim për shkak të borës në malin Sümbül në provincën Hakkari të Turqisë, transmeton Anadolu Agency (AA).

Informacionin e njoftuan nga Frocat e Amratosura Turke (TSK) përmes një postimi në Twitter.

“Dhitë e malit që nuk mund të gjenin ushqim për shkak të borës në malin Sümbül në Hakkari, u zbuluan nga ushtarët tanë të cilët ishin rrugës për në një operacion, pas çka me mbështetjen e Drejtorisë së Mbrojtjes së Natyrës dhe Parqeve Kombëtare, ata shpërndanë ushqim nga ajri”, thuhet në njoftim.