Ushtari i KFOR-it në Leposaviq përshëndet Gazetarin Serb me Gishtin e Mesëm!

LAJME


Një anëtar i kontingjentit hungarez të KFOR-it ju tregoi g ishtin e m esëm gazetarëve serbë në Leposaviq.
Sipas mediave serbe me këtë gjest ushtari tregoi qëndrimin e KFOR-it ndaj serbëve dhe për krijimin e ushtrisë së Kosovës.

“Mendon se dikush do ta dënojë atë? Sigurohuni që jo. Ata sillen këtu si dëshirojnë, ata ndihen ketu sikur të ishin në kampin e tyre” ja edhe pamjet ne vazhdim ndiqni.