Ushtarja e lzraeIit: Ja pse lzraeIi nuk e njeh Kosovën

LAJME


Drejtoresha e AJC në Izrael, Avital Leibovich, ka folur për të ardhmen e raporteve Kosovë-lzraeI.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Leibovich, në Express Intervistën në KTV, tha se Ballkani nga perspektiva izraelite mund të ketë kuptim strategjik, andaj ka ardhur këtu, kryesisht për të mësuar nga liderët qëndrimet lidhur me Izraelin dhe për të parë se si nga Komiteti amerikano-hebrenj, mund të lehtësojnë këtë raport.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

“E kuptoj që Izraeli ende nuk e ka njohur Kosovën në tërësi. Tani ndoshta mund të shohim mundësi për këtë në të ardhmen. Mendoj, meqë Kosova tashmë është e.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

DEKLARATA E SAJ E PLOTE