Ushtria e Kosovës furnizohet me snajper të teknologjisë së fundit

LAJME


Ministri në detyrë i Mbrojtjes, Anton Quni, në intervistë në Kallxo Pernime përballë Jeta Xharrës ka treguar se sa është e amratosur Kosova dhe Ushtria e saj. Ai ka thënë se FSK ka arritur të realizojë buxhetin 62 milionë euro gjatë vitit të kaluar.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

“Për momentin ushtarët janë të amratosur me amrë sulmu3se, amrë individuale dhe ditët e fundit kemi arritur të sistemojmë snajperët e teknologjisë së fundit. Jemi në kontraktim edhe të amratimit të rëndë që do të pajisemi këtë vit,” tha Quni.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive