Ushtria e Kosovës po forcohet! / Do të bëhet me depo të armatimit në 3 vende të ndryshme

LAJME


Ministria e Mbrojtjes përgjatë nëntorit të vitit të kaluar ka arritur të nënshkruajë një kontratë të re. Këtë herë, dikasteri që udhëhiqet nga Anton Quni i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), ka arritur të nënshkruajë një marrëveshje që ka të bëj me ndërtimin e depove të ramatimit në kazermën e Forcave të Amaatosura të Kosovës (FSK) në Ferizaj, Gjilan dhe Istog./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Projekti në fjalë, sipas një njoftimit do të zgjasë dy vite. Kontrata në fjalë kësaj minsitrie i ka kushtuar 519. 870, 81 euro, derisa tenderi në fjalë iu është dhënë operatorëve ekonomik “Alpo” Sh.P.K dhe “Intermeco L.L.C”.