Vоtоni modеratorët më të mirë të vitit 2020

LAJME


Ky vit ka qenë i vështirë për të gjithë e po ashtu edhe për moderatorët, emisionet e spektaklet, ku disa prej tyre u detyruan të mbyllen e të tjerë vijuan në përshtatje të kushteve të reja, pa publik e me një numër të kufizuar të ftuarish.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Përmes votimit online, do të jeni ju që do të votoni për kategoritë e ndryshme të sondazheve, që nga moderatorët e deri tek emisionet. Në këtë artikull do të mund të votoni në 2 sondazhe: Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Moderatorin më të mirë të vitit 2020 dhe moderatoren më të mirë të vitit 2020. Për të votuar në të 2 sondazhet, vijoni më poshtë.