Valon Syla: 2 Ministri i mori Diaspora, Pasket ardhë me marrë pushtet, Pse a me na ndihmu a?

LAJME


Është konstituuar legjislatura e tetë e Kuvendit të Kosovëstë cilën u zgjodh edhe qeveria e re që do të udhëhiqet nga kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti e cila përbën 15 ministri, ku dy prej ministrive u janë dhënë përfaqsusesve të diasporës ministre e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla dhe Ministër i Mbrojtjes Armend Mehaj.

Për shkak të kësaj të fundit ka reaguar analisti Valon Syla përmes një postimi në facebook.

Shkruan Valon Syla