Velinovska: Shqiptarët janë “Çergarë”, arsye shtesë për diasporën që të regjistrohet (VlDE0)

LAJME


Analistja politike Mirka Velinovska që njihet në opinionin vendas me qëndrimet e saja sh0viniste, thotë se populli shqiptar është popull i ardhur në këto treva dhe që nuk i takon këtij nën qielli, informojnë mediat.

Sipas saj shqiptarët siç i quan ajo në mënyrë n ënçmuese “шиптари” nuk kanë vend në Republikën e Maqedonisë së Veriut pasi që shqiptarët sipas saj deri më tani kanë u zurpuar vendin e maqedonasve dhe po vazhdojnë ta bëjnë të njëjtën.