Vendi që ofron 18 mijë dollarë nëse bëheni shtetas i tij

LAJME


Ky vend mirëpret këdo për të cilin i ftohti i dimrit mes dëborës dhe ngricës nuk përbën problem. Alaska e Shteteve të Bashkuara të Amerikës u paguan 18 000 dollarë në vit njerëzve që duan të vendosen atje përgjithmonë.

Kuptohet, për t’i marrë paratë, duhet fillimisht të dëshmoni gatishmërinë dhe vërtetësinë e pretendimit tuaj. Pas kësaj ju mund të prisni të merrni këtë shumë çdo vit, e nuk duhet ta ktheni kurrë mbrapsht.Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive

Kushti i vetëm që duhet të plotësoni është të kaloni 190 ditë pa shkëputje, të mos keni dosje kirmianle e pastaj ju mbet veç të prisni 18 mijë dollarë të vijnë me postë në shtëpinë tuaj.