Vendi sekret në avion ku flenë stjuardesat (VIDEO)

LAJME


Gjatë udhëtimeve me avionë jemi mësuar që t’i shohim në këmbë stjuardesat për të plotësuar çdo kërkesë tonën. Por, përveç se punonjëse të përkushtuara ato janë në radhë të parë qënië njerëzore që kanë nevojë të flenë dhe shplodhen.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Kompanitë e prodhimit të avionëve kanë gjetur një zgjidhje të veçantë për krevatët e tyre duke i vendosur në një vend “sekret”, menjëherë pas derës së parë të avionit. Vendi është disi i padukshëm dhe mund të futesh aty përmes një dere të vogël dhe disa shkallëve. Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

VIDEO