Vërrshojn diaspora , tri kompani shqiptare të bashkuara për të sjellur më.rgatën në Festat E Fundvitit

LAJME


Vërrshojn diaspora , tri kompani shqiptare të bashkuara për të sjellur më.rgatën në Festat E Fundvitit

As pa ndemia dhe ka rantina nuk e ndalë diasporën shqiptare që festat e fundvitit t’i presin në atdhe.

Më rehat e të sigurt, diaspora ndihet kur sheh komoditetin që ofrojnë tri kompanitë shqiptare, “Air Munich”, “Reiseburo Prishtina” e “MySky”.

Të tria kompanitë po funksionojnë me unitet të plotë dhe lajm i mirë për të gjithë është se diaspora po vjen me numër të lartë.

Indeksonline, ka siguruar pamjet e njërit nga fluturimeve ku shihet aeroplani i stë rmbushur me diasporën tonë.