VIDE0 / Grekët dërgojnë emigrantët në det pastaj i braktisin midis deti të vetmuar

LAJME


Janë publikuar pamjet e emirgantëve, të cilët u dërguan në det të hapur me anije të Rojës Bregdetare Greke, dhe u lanë për dekje në detin Egje.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Momentet, kur emirgantët e paregullt të transportuar me një anije të Rojës Bregdetare Greke u h0dhën në det të hapur me gomone në një mënyrë që reizkonte jetën e tyre në lindje të ishullit Ileryoz, u regjistruan nga droni.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

VIDEO