VIDEO | Fqinji i pret pemën në gjysmë fqinjit të tij për ta ndaluar kacavjerjen mbi makinën e tij

VIDEO | Fqinji i pret pemën në gjysmë fqinjit të tij për ta ndaluar kacavjerjen mbi makinën e tij

Një çift kanë dalë me një zgjidhje drastike, pasi kundërshtuan pemën e një fqinji që pjesërisht po mbulonte veurën e tyre.

Graham dhe Irene Lee, të dytë në të 70-at e tyre, vendosën të prisnin bredhin 25-vjeçar në gjysmë duke hequr të gjitha degët në anën e tyre, sipas fqinjit të tyre. Bharat Mistry, 56 vjeç, tha se Lees thirri kirurgët e pemëve pasi u ankuan se zogjtë në pemë po bënin shumë zhurmë dhe po shkaktonin një rrëmujë mbi veturën e tyre.

Z. Mistry, një menaxher i projektit, tha: ‘Ka qenë atje për 25 vjet dhe ne do të zbukuronim në një formë topi me marrëveshje me fqinjin dhe ai ishte dakord për këtë.
‘Por kohët e fundit ka pasur zogj në pemë dhe aty fillon prishja e marrëveshjes mes fqinjëve.‘Ai filloi duke vendosur shtiza të zeza në pemë për të ndaluar zogjtë të qëndronin në pemë.