VIDEO / Grekët dërgojnë emigrantët në det pastaj i braktisin midis deti të vetmuar

LAJME


VIDEO / Grekët dërgojnë em.igrantët në det pastaj i braktisin midis deti të vetmuar

Janë publikuar pamjet e emigrantëve, të cilët u dërguan në det të hapur me anije të Rojës Bregdetare Greke, dhe u lanë për d.ekje në detin Egje.

Momentet, kur emigrantët e paregullt të transportuar me një anije të Rojës Bregdetare Greke u h0dhën në det të hapur me gomone në një mënyrë që rezikonte jetën e tyre në lindje të ishullit Ileryoz, u regjistruan nga droni.VIDEO